vineri, 17 iunie 2016

O excursie de neuitat în țara mea

M-am născut și am copilărit în România, sunt româncă și mă mândresc cuasta, din păcate însă vremurile în care trăim m-au împins spre alte țări. Cu toate acestea nu pot uita tot ce am trăit... nu pot uita câmpurile cu flori... grădina bunicii și nici frumusețea Iașului. Micuța mea, Aurora, s-a născut departe de România, cunoaște însă această țară din vorbele mămicii ei.

Pentru că mi-am dorit ca prințesa mea să vadă locurile în care mama ei a crescut, am decis să organizez o excursie în țara mea. Soțul meu nu a avut foarte multe lucruri împotrivă ci doar a cerut să avem pe toată acea perioadă mașina noastră. Credea că nu o să reușesc să găsesc o rezolvare la această problemă, dar el nu știa de existența firmei de inchirieri masini SIXT Rent a Car.

Într-o singură seară am reușit să îi pun la îndemână prețurile pentru câteva modele de mașini disponibile în acea perioadă, astfel el s-a putut orienta asupra uneia și eu am putut face comanda.

Acum două săptămâni am intrat în posesia mașinii, era mai frumoasă decât ne imaginasem, mai ales că plătisem un preț mult mai mic decât ne așteptam. Am putut astfel să facem excursia mult dorită și pe deasupra să mai ajungem și în alte câteva colțuri din țară.

Ieri a trebuit însă să ducem mașina înapoi, serviciul nu ne permitea să mai rămânem, dar ne-am promis să ne întoarcem cât mai curând, mai ales că Aurora s-a simțit așa de bine. Am învățat însă că ori de câte ori vom avea nevoie de o mașină de închiriat cei de la New Kopel Group ne vor sta alături.

Chiar și voi puteți oricând să urmăriți prețurile și mașinile disponibile pentru perioada dorită. Aveți însă grijă să le închiriați din timp pentru a nu vă trezi că ele au fost luate de altcineva.

3 comentarii:

  1. Cu siguranta este important sa inchiriem din timp de la Sixt, fiind cea mai cunoscuta companie de rent a car, riscam sa nu gasim masini disponibile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au un parc destul de mare de inchirieri auto cred ca sunt destul de mici sansele sa nu gasim masini mai ales la agentia de rent a car Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere